Acasă Actualitate Siminica Mirea: „A venit momentul pentru un veritabil Pact Național pentru Redresare...

Siminica Mirea: „A venit momentul pentru un veritabil Pact Național pentru Redresare Demografică”

56

Senatorul Siminica Mirea spune că Partidul Social Democrat a pregătit un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii.
„Un prim pas dintr-un program menit să determine creșterea semnificativă a natalității. Așadar, în acest demers extrem de benefic și vital pentru români, Partidul Social Democrat s-a consultat cu organisme internaționale și cu cele mai reprezentative organizații din domeniu ale societății civile.
Anul trecut, România a înregistrat cea mai redusă rata privind natalitatea din ultimii 100, iar cum depopularea este in plină expansiune, există riscul ca populația țării să scadă până la 15 milioane de locuitori în 2050.
A venit momentul pentru un veritabil Pact Național pentru Redresare Demografică. Tocmai de aceea, principalele prevederi ale proiectului PSD, pune accent pe creșterea alocației pentru copii, creșterea deducerilor acordate salariaților care au copii și introducerea unui stimulent educațional pentru copiii din familiile defavorizate.”, declară senatorul.

Articolul precedentCaracal. Burse pentru elevi şi un nou parc
Articolul următorMarius Iancu: „Ați înțeles de ce țipă oamenii, doamna Turcan?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here