Acasă Politic Liviu Voiculescu, gânduri şi regrete după tragedia de la Petromidia

Liviu Voiculescu, gânduri şi regrete după tragedia de la Petromidia

103

Tragedia care a avut loc vineri, 2 iulie, la Petromidia Năvodari – cea mai mare rafinărie din România şi una dintre cele mai moderne din zona Mării Negre şi Mării Mediterane – a făcut ca şi senatorul de Olt, Liviu Voiculescu să aibă o reacţie pe pagina sa de socializare.
„Fiecare tragedie care ne marchează societatea este o dramă pe care o resimțim emoțional cu toții. Tragedia de la Petromidia care a curmat viața unui om și a trimis pe patul de spital alți 4 ne îndurerează și ne îngrijorează deopotrivă, puțin lipsind ca explozia produsă să se transforme într-o catastrofă. O dramă care ne face să ne gândim că, indiferent ce facem, ce gândim, cum alegem să ne trăim viața și alături de ce oameni ne înconjurăm, cruda realitate și dramele ei, unele inerente, altele provocate, ne arată clar ce contează cu adevărat pentru noi: nu orgoliile, nici ranchiunile și nici satisfacțiile efemere, ci viața!
Cu adâncă empatie îmi îndrept gândurile de bine și sănătate pentru muncitorii răniți astăzi în explozia de la Petromidia și transmit cu tristețe condoleanțe familiei care și-a pierdut omul drag în tragedia de la Năvodari.”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.