Acasă Administrație Furtună violentă la Balș. Intervenție promptă a autorităților locale!

Furtună violentă la Balș. Intervenție promptă a autorităților locale!

189
        Joi – 1 iulie 2021, seara, la Balș a fost furtună. O ploaie puternică de vară și un vânt devastator au făcut ravagii în mai multe zone ale orașului. Imaginile surpinse după risipirea norilor și încetarea vijeliei s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare, tot așa cum, în cel mai scurt timp, și-a făcut loc și intervenția promptă a Primăriei Balș. Potrivit edilului Cătălin Rotea, au fost remediate majoritatea problemelor cauzate de furtuna violentă care s-a abătut asupra orașului.

Mai mult, pe pagina oficială de facebook, Cătălin Rotea menționa că: „Se acționează în permanență pentru a repara toate probleme cauzate de vântul puternic, inclusiv avariile blocurilor afectate. De asemenea, s-a intervenit pentru degajarea carosabilului și eliberarea aleilor blocate de copacii și crengile căzute. În plus, intervențiile în teren vor continua până la soluționarea tuturor sesizărilor sau a situațiilor întalnite”.
În finalul mesajului, primarul Rotea îi îndemna pe cetățeni să sune cu încredere la linia telefonică special înființată de primăria locală, în cazul în care mai sunt și alte zone afectate care necesită intervenția rapidă și completă a autorităților bălșene.
Una peste alta, acțiunea primarului de la Balș este de apreciat, în contextul în care, în astfel de situații, intervenția trebuie să fie promptă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.