Acasă Actualitate Liviu Voiculescu susţine viziunea liberală, la Deveselu, prin candidatul Marius Aliman

Liviu Voiculescu susţine viziunea liberală, la Deveselu, prin candidatul Marius Aliman

120

Senatorul şi preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu este alături de candidatul liberalilor olteni pentru funcţia de primar al comunei Deveselu, nimeni altul decât fiul fostului edil Ion Aliman: Marius. Un tânăr pus pe fapte, care va continua proiectele tatălui său.

„Pragmatism nedisimulat, viziune liberală și încredere în oameni.
Sub aceste aspecte, campania electorală liberală pentru funcția de primar al comunei oltene Deveselu a intrat, oficial, în linie dreaptă, odată cu depunerea candidaturii lui Marius Iulian Aliman. I-am stat alături, l-am încurajat și l-am asigurat de întreg suportul nostru în misiunea pe care și-o asumă de a continua parteneriatul puternic și constructiv cu deveselenii, inițiat și respectat de regretatul primar.
Astăzi, alături de un candidat capabil și demn, clădit «după chipul și asemănarea» unui tată care a pus performanța în rând cu datoria de edil, liberalii olteni au militat în mijlocul deveselenilor pentru speranță, pentru rațiune, pentru viitorul comunei Deveselu și pentru dorința de a vedea continuate proiectele și inițiativele edilitare care au schimbat radical în ultimii ani imaginea localității. Succes, Marius Aliman!”, declară senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.