Acasă Administrație Balş. Sprijin pentru antreprenori

Balş. Sprijin pentru antreprenori

65

În ședința ordinară a Consiliului Local al Orașului Balș din data de 27.05.2021, a fost aprobată HCL nr. 57/27.05.2021 privind aprobarea schemei de ajutor de minimis de acordare a facilităților fiscale la plata impozitelor pe clădiri și terenuri întreprinderilor care au calitatea de contribuabili și care își desfășoară activitatea pe raza administrativ-teritorială a orașului Balș, în vederea atragerii de investiții, creării de noi locuri de muncă și susținerii dezvoltării economice durabile în orașul Balș.
În baza acestei hotărâri, se acordă reducere la plata impozitului pe clădiri și teren între 10-30%, în funcție de valoarea investiției și numărul de personal mediu angajat, în anii fiscali 2021-2024, conform procedurii anexate. Documentele necesare se gsesc pe site-ul primăriei Balş.

– 1 Iunie fericit în Balș!
Primăria orașului Balș a oferit, de Ziua Copilului, cadouri și a organizat evenimente de divertisment pentru cei peste 600 de copii, prezenți în Sala de Festivități a Primăriei Balș.
„Pentru bucurie nemărginită, speranță și optimism, pe care ni le oferiți zi de zi, vă mulțumim și vă dorim un viitor luminos!”, a spus primarul Cătălin Rotea, organizatorul evenimentului de marţi, 1 iunie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.