Acasă Actualitate Primul candidat la Deveselu, anunţat de PSD Olt

Primul candidat la Deveselu, anunţat de PSD Olt

116

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu a anunţat că Nicolae Dobre va fi reprezentantul PSD la alegerile anticipate parţiale pentru fotoliul de primar al comunei Deveselu. Fotoliu rămas gol după decesul primarului Ion Aliman, la 17 septembrie 2020, cu 10 zile înainte de alegerile locale.

„Candidatul nostru va fi Nicolae Dobre, actualul viceprimar și primar interimar. Mâine o să avem un Birou Permanent Județean în care vom și valida candidatura acestuia. Vom face totul public, noi vom trece apoi la campania electorală. De fiecare dată, atunci când sunt alegeri într-o localitate există o luptă, o competiție, votul nu este la noi, ci la cetățenii din comună”, a spus, Oprescu.

Rcent, într-un interviu exclusiv pentru Ziarul de Olt, Nicolae Dobre declara:
„Mai mult, din septembrie 2020 și până astăzi, la mijlocul lunii mai 2021, timp în care am fost interimar, consider că m-am descurcat destul de bine și sunt capabil să fac multe lucruri bune pentru comuna Deveselu și oamenii care locuiesc aici. De asemenea, sunt președintele Organziației Locale PSD din Deveselu, am majoritate în Consiliul Local, cu 9 consilieri din 13, iar lucrul acesta contează foarte mult. Sunt un om ambițios, care vrea, poate și care va face treabă! Nu sunt laș, nu mi-e frică de nimeni și nu renunț niciodată, oricât mi-ar fi de greu. Așadar, vor fi alegeri, voi candida, iar cetățenii vor stabili cu cine aleg să meargă mai departe…”.
Interviul integral, AICI!

Secţia de votare la scrutinul din 27 iunie va fi organizată la Căminul Cultural din comuna Deveselu, sat Deveselu, str. Maria Coloni, nr. 96.
Campania electorală va debuta pe 12 iunie şi se va încheia cu o zi înainte de alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.