Acasă Fără categorie 146 de ani de liberalism românesc. PNL Olt, la ceas festiv

146 de ani de liberalism românesc. PNL Olt, la ceas festiv

71

Liberalismul, Brătienii şi ideile de dreapta au contribuit la naşterea României moderne. După 146 de ani, liberalii conduc România. Liviu Voculescu, preşedintele PNL Olt a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 147 de ani de liberalism în România.

„Istoria PNL se împleteşte, de-a lungul venerabilei vârste de 146 de ani de existență, cu istoria modernă a României. Căci, pentru a rămâne în istorie nu e suficient să fii mare, trebuie să fii și să rămâi demn, puternic și asumat, calități de referință ale doctrinei liberale și ale liberalismului autentic actual.
Cunoscut ca fiind primul partid politic din România, PNL a dat ţării oameni de stat, cărturari, gânditori și martiri care şi-au adus în mod decisiv aportul la România de astăzi. Iar azi, iată, Partidul National Liberal se prezintă datorită lor și urmașilor lor ca o adevărată forță politică a României, un partid puternic și trainic, iar responsabilitatea noastră este să ne ridicăm la așteptările pe care românii le au de la noi.
La mulți ani, PNL!
La mulți ani liberalismului autentic românesc!
La mulți ani liberalilor de oriunde!”, scrie senatorul Liviu Voculescu, preşedintele PNL Olt, care îşi serbează ziua de naştere odată cu aniversarea liberalismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.