Acasă Administrație Grădinari. În căutare de soluţii pentru salvarea Staţiei de Apă

Grădinari. În căutare de soluţii pentru salvarea Staţiei de Apă

106

Primarul de la Grădinari, Mihai Ioana, caută soluţii pentru salvarea staţiei de apă din comună, care, din cauza rău-platnicilor, riscă să se închidă, lăsând comuna fără apă potabilă. Edilul a făcut publică şi o listă cu cei care nu şi-au plătit datoriile, printre aceştia aflându-se şi consilieri locali.
Numele rău-platnicilor din listă vin din satele Grădinari, Runcul Mare, și Petculeşti. Administraţia a dat termen până pe 10 mai a.c. Branşarea se va face doar în urma achitării unei taxe pe careva fi comunictă în curând.
„Vin cu invitația de a găsi împreună soluții practice și realiste bazate pe o analiza temeinicaă, pentru o dezvoltare perpetuă a comunității noastre. Pentru a reuși, am nevoie de sprijinul dumneavoastră. Cum am mai afirmat, Primăria își propune transparentă totală în tot ce privește Administrația Locală. În acest moment avem o problema la nivelul localității în privința furnizării apei potabile, cauza : prețul mic de 40 lei mc, preț care nu acoperă costuri de salarii, curent, clor, dezinfectanți și alte taxe. La acesta se mai adaugă și refuzul unor cetățeni da a achita prețul consumului de apă, fapt pentru care vă rog să veniți cu propuneri,solutii, de a evita închiderea Stației de Apă. Vă voi informa permanent cu privire la problemele administrației și vă rog să mă sprijiniți în rezolvarea și găsirea împreună de soluții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.