Acasă Politic Siminica Mirea: „Vaccinare fără discriminare!”

Siminica Mirea: „Vaccinare fără discriminare!”

76

Procesul de vaccinare trebuie să reprezinte pentru fiecare o decizie proprie, însă, în prezent, propunerile discriminatorii, făcute în mod repetat de actuala guvernare sunt împotriva tendinţelor europene şi provoacă discriminare în rândul celor nevaccinaţi.
„Responsabilii europeni au găsit soluţii şi pentru cei care au avut virusul şi au anticorpi, dar şi pentru cei care nu pot sau nu vor să se vaccineze, dar se testează. Partidul Social Democrat susţine vaccinarea şi acordarea stimulentelor pentru persoanele vaccinate, dar FĂRĂ discriminarea persoanelor care nu s-au vaccinat încă.
Nu putem impune astfel de reguli când 85% din populaţia României nu a fost încă vaccinată. Dar, din păcate, propunerile discriminatorii vin din disperarea autorităţilor, care se tem de eşecul previzibil al campaniei de vaccinare. Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu s-ar fi decis realizarea maratoanelor de vaccinare doar în zonele urbane, ignorând total românii din zonele rurale, sau dacă medicii de familie n-ar fi fost neglijaţi, fiind singurii care ar fi putut face ceva concret pentru vaccinarea celor din zona rurală.”, spune senatorul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.