Acasă Fără categorie Florin Barbu: „O zi obișnuită la Cabinetul Parlamentar este alături de oameni”

Florin Barbu: „O zi obișnuită la Cabinetul Parlamentar este alături de oameni”

24

Deputatul Florin Barbu a stat de vorbă cu cetăţenii veniţi în audienţă la el. Aici, acesta a ascultat problemele cetăţenilor, dar şi propunerile lor.
„O zi obișnuită la Cabinetul Parlamentar este alături de oameni, ascultându-i, discutând despre problemele lor și ale țării, găsind soluții.
Cu domnul Valeriu Ilie, fost angajat al Depoului Piatra Olt am vorbit despre pensii. După o viață de muncă, domnul Ilie consideră că merită o pensie mai mare și este normal.
Recalcularea este o soluție, iar o altă soluție era Legea Pensiilor inițiată și votată de PSD în Parlament, atunci când am fost la Guvernare care prevedea creșterea periodică a punctului de pensie.
Anul acesta ar fi trebuit mărit cu 40%, dar, din păcate, Guvernul PNL-USR nu se gândește la pensionari în aceste vremuri grele, când prețurile la medicamente și alimente au sărit în aer.
Ceea ce i-am spus pensionarului din Piatra Olt, le spun tuturor, numai PSD a mărit pensiile, de câte ori am fost guvernare pentru că noi știm că toți românii au dreptul la un trai mai bun!”, spune Florin Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.