Acasă Actualitate Descinderi la cabinete medicale şi primării din Olt

Descinderi la cabinete medicale şi primării din Olt

138

În dimineaţa zilei de miercuri, 12 mai 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt au efectuat 15 percheziții la domiciliile unor persoane și sediile unor cabinete medicale și unor unități administrativ-teritoriale (cabinete medicale din Caracal Fărcașele, Grojdibodu, Obârșia și Rotunda, dar și în primăriile din Fărcașele, Grojdibodu, Obârșia și Rotunda), într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

„Din cercetări a reieșit că, în luna decembrie a anului 2020, mai multe persoane ar fi înaintat unor instituții din județ documente medicale și sociale (respectiv anchete sociale, scrisori și referate medicale) care prezintă suspiciuni de fals, în vederea obținerii unor beneficii.
În baza mandatelor de aducere, 10 persoane urmează să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru a fi audiate și dispuse măsuri legale.
Activitățile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.”, se arată în comunicat.

Articolul precedentDespre revenirea lui Doagă la șefia Finanțelor Olt…
Articolul următorFlorin Barbu: „O zi obișnuită la Cabinetul Parlamentar este alături de oameni”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here