Acasă Actualitate Centru de vaccinare împotriva Covid-19, la ALRO Slatina. Disponibil din 4 mai

Centru de vaccinare împotriva Covid-19, la ALRO Slatina. Disponibil din 4 mai

176

Joi, 29 aprilie a.c., a fost prezentat presei primul centru de vaccinare împotriva COVID-19 de la o întreprindere locală. După prezentare a urmat o conferinţă de presă la care au participat directorul general Gheorghe Dobra, preşedintel C.A., Marian Năstase şi prefectul judeţului Olt, Florin Homorean.

Angajații Grupului și familiile acestora se vor putea vaccina începând cu data de 4 mai 2021.
ALRO a primit aprobarea Departamentului de Sănătate Publică pentru deschiderea centrului său de vaccinare;
Acesta este un pas suplimentar care susține eforturile Grupului de a proteja sănătatea și siguranța angajaților săi și a familiilor acestora și, astfel, de a-și menține toate operațiunile pe deplin funcționale;

Compania a amenajat centrul de vaccinare în incinta fabricii din Slatina, respectând toate cerințele Departamentului de Sănătate Publică pentru astfel de facilități și, astfel, a primit aprobarea pentru a demara procesul de vaccinare începând cu data de 4 mai 2021.

Încă de la începutul pandemiei, Grupul ALRO a susținut eforturile instituțiilor locale și naționale de prevenire și atenuare a efectelor crizei din sănătate prin donații de peste 1.000.000 RON, constând în bani, echipamente medicale și de protecție. Mai mult, Grupul a implementat protocoale și proceduri complexe pentru a menține continuitatea activității și pentru a opera în condiții de siguranță, la parametri normali, cu un lanț de distribuție complet funcțional.

Articolul precedentUn pas important. Dreptate pentru poliţistul Dorinel Neaţu
Articolul următorNici Dumnezeu nu intră în Casa Episcopală. Al doilea rând de gard?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here