Acasă Administrație La Caracal. „Telefonul Cetățeanului” sună la primărie

La Caracal. „Telefonul Cetățeanului” sună la primărie

164

O administraţie corectă şi în serviciul cetăţeanului este în permanentă legătură cu acesta. Pentru că în altă parte nu se întâmplă, în cel de-al doilea municipiu al judeţului are deja succes. Ca să nu mai fie deranjaţi poliţiştii, care încă le caută pe Alexandra şi Luiza, cu acelaşi interes, Primăria Caracal pune la pus la dispoziția locuitorilor municipiului numere de telefon pentru a semnala abateri de conviețuire socială de la normele de civilizație pentru menținerea curățeniei și a ordinii în comunitate. Alături de Telefonul Cetățeanului, care face legătura de urgență cu Inspectorii Urbani care preiau apelul, iau act de problema semnalată și duc la îndeplinire remedierea acesteia în cel mai scurt timp, Primăria Caracal mai pune la dispoziția locuitorilor încă un număr de telefon Whatsapp-0770.307.402 capabil să preia mesajele și imaginile semnalate de către cetățeni.
„În urma unui apel telefonic la «Numărul cetățeanului» pus la dispoziție de Primărie pentru sesizarea problemelor din comunitate, inspectorii urbani s-au deplasat la ieșirea din oraș spre comuna Celaru unde au surprins în fapt un grup de cetățeni care aruncau resturi din construcții, moloz și cărămidă, pe terenul domeniului public.
Chemați la fața locului, inspectori ai Gărzii de Mediul din Slatina, au ajuns imediat și au reținut faptele.
Peste 5000 de lei au avut de achitat, ca amenzi, cetățenii certați cu legea. Ei au fost totodată obligați să achite costul cântăririi gunoiului și să îl transporte la rampa de sortare.
Mulțumim cetățenilor pentru sesizare. 0349/912 şi 0770.307.402 sunt funcționale !
Apelurile şi mesajele dumneavoastră sunt preluate de inspectorii urbani care pot astfel să urmărească și să acționeze pentru rezolvarea lor.
Împreună se poate să reinstaurăm ordinea și respectul în comunitatea noastră!”, spun reprezentanţii primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.