Acasă Actualitate Poliţia Animalelor, în acţiune. La Drăghiceni, o pisică ce pare a fi...

Poliţia Animalelor, în acţiune. La Drăghiceni, o pisică ce pare a fi vătămată, bine întreţinută şi fără urme de violenţă

97

Prin intermediul unui comunicat de presă, IPJ Olt informează despre un anume filmuleţ, care a fost publicat pe o reţea de socializare, în care este prezentată o pisică ce pare a fi vătămată.

„În cursul zilei de 20 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Cu această ocazie a fost identificată persoana care a realizat filmarea, respectiv o femeie, în vârstă de 34 de ani, domiciliată în localitatea Drăghiceni.”, se arată în comunicat.

În urma „descinderii” de la domiciliul femeii, „au fost găsite patru animale, un câine și trei pisici, inclusiv pisica ce apare în imagini, care au fost evaluate medical de către medicul veterinar din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, stabilindu-se că sunt bine întreținute și fără a prezenta urme de violență.”
Din comunicat înţelegem că pisica chinuită este teafără şi nevătămată. Misiune îndeplinită pentru Poliţia Animalelor.
Oamenii legii continuă cercetările.

Articolul precedentCe au în comun Adrian Popescu, de la TMK, şi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii
Articolul următorIncendiu bizar la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here