Acasă Actualitate Ce au în comun Adrian Popescu, de la TMK, şi Regina Elisabeta...

Ce au în comun Adrian Popescu, de la TMK, şi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

185

Astăzi, la Slatina este soare. Pentru Adrian Popescu, Președintele și Directorul General al Diviziei Europene TMK. În Marea Britanie, chiar dacă soarele străluceşte, Regatul este în doliu. În urma decesului Prințului Philip, cu care Regina Elisabeta a II-a a fost căsătorită timp de 73 de ani, până la moartea acestuia, la 9 aprilie 2021.
Managerul slătinean şi regina au în comun ziua de naştere. Ambii, născuţi pe 21 aprilie.

Conform tradiţiei, oficial, ziua de naştere a suveranei britanice este marcată în cea de-a doua zi de sâmbătă a lunii iunie, prin parada militară „Trooping the Colour”, când peste o mie de soldaţi îmbrăcaţi în uniforma tradiţională de gală mărşăluiesc prin centrul Londrei. Tradiţia dublei celebrări a fost instaurată de regele George al II-lea, în 1748, pentru a putea beneficia de condiţii meteo mai blânde. Evenimentul din 12 iunie 2020 a fost anulat.

TMK-Artrom îi transmite, pe pagina de Facebook a companiei, un mesaj de urare, managerului Adrian Popescu:

„La mulți ani Adrian Popescu!, Președintele și Directorul General al Diviziei Europene TMK.
Cu ocazia împlinirii a 60 de ani, îi dorim liderului nostru inspirator sănătate, fericire, bunăstare, noi forțe pentru a-și aduce la viață toate aspirațiile, pentru a-și îndeplini toate planurile și pentru a pastra entuziasmul și optimismul care-l caracterizează!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.