Acasă Actualitate Siminica Mirea: „Până la recepţionarea lucrărilor de la Sala Polivalentă mai este...

Siminica Mirea: „Până la recepţionarea lucrărilor de la Sala Polivalentă mai este drum lung”

87

Senatorul Siminica Mirea formula, pe17 martie a.c., întrebările: „Care este stadiul fizic al lucrărilor la Sala de Sport Multifuncțională din municipiul Slatina, județul Olt? Când va fi recepționată investiția?”, adresate lui Attila Cseke – Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei.
„A sosit răspunsul. Este un pas. Până la recepţionarea lucrărilor de la Sala de Sport Multifuncțională din municipiul Slatina, cunoscută şi ca „Sala Polivalentă”, mai este drum lung.
În răspunsul semnat de un secretar de stat, din cadrul ministerului, se spune că «în data de 13.03.2020, a fost reziliat contractul pentru obiectivul de investiții „Constuire Sală de sport multifuncţională, localitatea Slatina, judeţul Olt” ca urmare a intrării în insolvenţă a antreprenorului care executa lucrările la acest obiectiv».
Din acelaşi răspuns mai aflăm că: «În luna februarie a acestui an, C.N.I. S.A. a contractat lucrările de expertiză tehnică şi studiu de fezabilitate în vederea finalizării lucrărilor la acest obiectiv. Astfel, după predarea de către proiectant a studiului de fezabilitate și avizarea noilor indicatori tehnico-economici în cadrul şedinţei Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei, se va demara procedura de achiziţie publică în vederea contractării lucrărilor de proiectare și execuţie. »
Termenul de finalizare a lucrărilor nu poate fi înaintat acum. Sperăm ca noul antreprenor să fie serios, iar CNI mult mai atentă cu astfel de proiecte importante”, scrie senatorul pe pagina sa de socializare.

Articolul precedentCOVID-19. Cifrele zilei
Articolul următorAşa cum şi la alţii ar trebui să fie. Bugetul Balşului, filă cu filă, proiect cu proiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here