Acasă Administrație Primarul Scorniceştiului, Daniel Tudor: determinare şi viziune

Primarul Scorniceştiului, Daniel Tudor: determinare şi viziune

233

Daniel Tudor, primarul oraşului Scorniceşti s-a apucat serios de muncă şi, în fiecare săptămână, agenda sa de lucru este plină de proiecte. Săptămâna trecută, acesta a depus acetele necesare pentru a obţine avizele necesare de funcţionare pentru Piaţa Agroalimentară, la instituţiile abilitate.
„Am mai făcut un pas pentru îndeplinirea unui alt proiect important, propus și asumat în vederea dezvoltării orașului Scornicești și a localităților componente.
Mai exact, vă aduc la cunoștință faptul că săptămâna aceasta am depus documentația necesară pentru obținerea avizului de funcționare a Piaței Agroalimentare, atât la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt, cât și la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt, urmând ca până la finalul luni aprilie a anului în curs să fie dată în folosință.
Personal, țin să vă asigur că, în paralel, se lucrează pentru implementarea mai multor obiective necesare orașului nostru, astfel în cât în cel mai scurt timp, să le ducem la bun-sfârșit pe toate!”, afirmă Daniel Tudor.

Acțiunile desfășurate la nivelul oraşului şi satelor componente, privind îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse și asumate de daniel Tudor, merg mai departe… Primarul anunţă a au început lucrările de decolmatare a pârâurilor Mogoșești şi Negrișoara.
„Ţin să vă informez că în aceste zile au început lucrările privind decolmatarea pârâului Mogoșești – în satul Mogoșești și a pârâului Negrișoara – în zona Bircii-Chițeasca, în urma protocolului semnat între Primăria Scornicești și SGA Jitaru.
De asemenea, în cel mai scurt timp se vor executa lucrări similare și pe pârâul Plapcea – în zona Mihailești-Popești și Bălțați, propunându-ne să acoperim ceea ce înseamnă decolmatarea tuturor pârâurilor ce străbat localitatea noastră, evitând astfel producerea inundațiilor nedorite.
Sunt lucrări importante care, alături de cele ce vor urma, vă asigur că vor da Scorniceștiului imaginea unui oraș curat, sigur și dezvoltat!, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.