Acasă Administrație Investiţie în educaţie, la Vulpeni

Investiţie în educaţie, la Vulpeni

121

Primăria comunei Vulpeni, condusă de primarul Paul Mandea, a făcut, recent, o investiţie importantă în educaţie. Şcoala din comună şi cele două grădiniţei au fost reabilitate şi modernizate. Vechea şcoală a fost îmbrăcată în haine noi, moderne. Copiii beneficiază de gondiţii optime pentru a învăţa, iar şcoala este dotată cu toate materialele didactice necesare bunei desfăţurări a actului intructiv-educativ. Şi totul din fonduri proprii ale comunei.
„Toate instituțiile de învățământ din Vulpeni dispun de condiții moderne și sigure de desfășurare a activității. Școală și cele două grădinițe au toalete interioare, conectate la canalizare, cu apă curentă disponibilă în cazul fiecăreia dintre ele. Încălzirea se realizează prin calorifere conectate la centrale termice moderne. Au fost eliminate inclusiv sobele din incinta școlii.
Am asigurat – din proprie inițiativa și din fonduri proprii, fără vreun ajutor din partea guvernului – tablete pentru toți elevii școlii din Vulpeni.
Legat de școală, absolut tot ce se regăsește în interiorul acesteia este nou, de la maturi și până la mobilierul al cărui montaj a început săptămâna trecută.”

Articolul precedentPrimarul Scorniceştiului, Daniel Tudor: determinare şi viziune
Articolul următorCronică parlamentară de Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here