Acasă Actualitate Alexandru Sora, poliţist în cadrul IPJ Olt, răpus de Covid

Alexandru Sora, poliţist în cadrul IPJ Olt, răpus de Covid

493

IPJ Olt a pierdut un coleg. Este vorba despre agentul-șef principal de poliție Alexandru Sora, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al inspectoratului. Acesta a decedat din cauza unor complicaţii cauzate de virusul SARS-COV-2.
„Vestea tristă a morții colegului nostru ne-a cutremurat sufletele. O zi dureroasă, astăzi, 30 martie 2021, zi în care agentul șef principal de poliție Sora Alexandru s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 48 de ani.
Cu o experiență de 27 de ani, colegul nostru își desfășura activitatea în cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un adevărat exemplu, fiind un familist convins, soț devotat, tată exemplar și mai mult decât un simplu coleg, a fost un prieten de nădejde pentru noi toți.
Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea soției şi a celor doi copii ai săi! Împărtășim această mare pierdere și transmitem condoleanţe familiei îndurerate!
Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în mesajul de adio al IPJ Olt.

Articolul precedentPrețuire pentru Aurel Bondrescu, primarul comunei Dobrun. Semnează prof. univ. emerit dr. Alexandru Athanasiu…
Articolul următorPaul Stănescu: „Protestele sunt expresia firească a frustrării românilor față de incapacitea Guvernului PNL-USR de a gestiona pandemia”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here