Acasă Actualitate Eroii zilei! Trei poliţişti, în timpul serviciului, au găsit un copil…

Eroii zilei! Trei poliţişti, în timpul serviciului, au găsit un copil…

571

Aflaţi în timpul serviciului, trei poliţişti de la Posturile de poliție Nicolae Titulescu, Crâmpoia și Șerbănești, au găsit un copil de 6 ani, care a plecat brusc de lângă tatăl său, conform postării de pe pagina de Facebook a Poliţiei Române. Comunicatul de la IPJ Olt îi menţionează ca poliţişti ai Secției de Poliție Rurală Perieți. De apreciat acţiunea poliţiştilor, care a avut un final fericit.
Însă, acţiunea i-a prins în timpul serviciului, cu fişa postului la purtător… Ceea ce, cei care au conceput postarea, într-un exces de PR, poate nu au ştiut…

„Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Perieți au găsit un minor, în vârstă de 6 ani, la 25 de minute de la sesizarea dispariției sale. Acesta a fost încredințat familiei.
La data de 28 martie a.c., ora 09.20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că nu își mai gasește fiul, de 6 ani. Cei doi s-ar fi aflat pe o stradă din comuna Nicolae Titulescu, iar în jurul orei 9.00, într-un moment de neatenție a tatălui, minorul ar fi plecat de lângă acesta.
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Perieți s-au mobilizat de îndată și au început activitățile de căutare. După 25 de minute, polițiștii au găsit minorul pe malul râului Vedea, în pădurea Colnicul Bătrân, la aproximativ 500 de metri de casa bunicilor. În momentul identificării, micuțul se juca și a cooperat cu polițiștii. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințat familiei în siguranță.”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.