Acasă Actualitate Carantină la Vișina Nouă. Jandarmeria acţionează

Carantină la Vișina Nouă. Jandarmeria acţionează

66

De ieri, 3 martie 2021, în comuna Vișina Nouă a fost instituită zonă de carantină.

Începând cu 03.03.2021, ora 20:00, ținând cont de incidența cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2, în baza Ordinului Șefului D.S.U. nr. 6557 din data de 03.03.2021 a fost instituită carantina zonală în comuna Vișina Nouă, pentru o perioadă de 14 zile.
Dat fiind adoptarea prezentei măsuri, Jandarmeriei Olt îi revine misiunea de asigurare a ordinii publice și verificarea respectării măsurilor obligatorii instituite de autorități în vederea prevenirii și limitării răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2. Pentru aceasta, au fost mobilizate efective de jandarmi, care, alături de polițiști, au misiunea de a realiza filtre la intrarea și ieșirea din zona carantinată, de a constitui patrule auto și pedestre în vederea menținerii unui climat de ordine publică și de a preveni orice incident.
Este strict interzisă intrarea/ieșirea în/din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile județene, comunale și forestiere.
De asemenea, circulația și staționarea în spații publice a persoanelor sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.
Facem precizarea că purtarea măștii este obligatorie, atât în spațiile deschise cât și în cele închise, iar deplasarea persoanelor aflate în izolare/carantină, în afara domiciliului/reședinței este interzisă.
Intrarea și ieșirea persoanelor și vehiculelor în/din localitate se face numai prin filtrele instituite de către forțele de ordine. După cum se arată în comunicatul de presă.

Articolul precedentANUNŢ – GAL Ținutul Verde
Articolul următorCronică parlamentară de Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here