Acasă Politic Veste bună de la deputatul Gigel Ştirbu. România, pe drumul cel bun!

Veste bună de la deputatul Gigel Ştirbu. România, pe drumul cel bun!

61

După o solicitare a marilor antreprenori din zona Oltenia. Vocea antreprenoriloa a fost auzită şi de parlamentarii zonei Olteniei. În urma demerusilor aleşilor, Guvernul României a luat decizia să finanţeze un proiect ambiţios de infrastructură: Autostrada Lugoj-Drobeta Turnu Severin-Craiova–Calafat.

„În urma solicitărilor tuturor parlamentarilor liberali din Oltenia, Guvernul României a luat decizia să finanțeze un proiect de infrastructură extraordinar de important pentru regiunea noastră. Este vorba de culoarul rutier Lugoj- Drobeta Turnu Severin – Craiova –Calafat, culoar care va lega Oltenia de Banat și de Europa Centrală.Concret, în ședința de guvern de azi, s-a aprobat finanțarea studiului de fezabilitate a acestui proiect de infrastructură majoră, al cărui mare avantaj îl constituie poziționarea pe coridorul de conectivitate Oltenia-Banat care se suprapune coridorului european Orient East-Med care unește Europa Centrală cu porturi de la Marea Nordului, Marea Baltică, Marea Neagră și Marea Mediterană.
Toți marii contributori la bugetul național, toți marii angajatori din Oltenia au solicitat de mulți ani guvernanților demararea acestui proiect de infrastructură rutieră. Și iată că azi, mult aşteptata autostradă Craiova-Lugoj, care să lege Oltenia de Europa Centrală, prinde contur datorită guvernului responsabil condus de Florin Cîțu, prin finanțarea cu 20 milioane lei!
Un rol important în demararea acestui proiect l-a avut și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care s-a implicat și a sprijinit demersul parlamentarilor liberali din Oltenia!”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.