Acasă Politic Paul Stănescu: „Guvernul Cîțu-PNL este fără discuție un guvern al sărăciei și...

Paul Stănescu: „Guvernul Cîțu-PNL este fără discuție un guvern al sărăciei și al minciunii”

84
foto: Mediafax

Senatorul Paul Stănescu a susţinut o declaraţie politică, referitoare la guvernarea liberlă, pe care v-o prezentăm interal.

„În alegerile parlamentare din decembrie 2020, PNL a promis că ”dezvoltă” România. Nu era decât o minciună. Românii au știut și i-au sancționat încă de atunci la vot. PSD a câștigat încrederea electorală, iar liberalii, după un an de guvernare dezastruos, au pierdut alegerile. Însă, chiar și așa, susținuți de complicitatea președintelui, au ajuns din nou să se joace cu destinele românilor.
Anul 2021 este, din păcate, funestul an 2010. În guvernările de dreapta se pare că istoria se repetă. Nimic pentru români, totul pentru ei. Asta este filozofia lor de guvernare și au arătat că țin foarte mult la ea. Urmează plafonarea pensiilor și a alocațiilor, scăderea salariilor, eliminarea voucherelor de vacanță și alte măsuri de austeritate.
Măsuri de creștere a bunăstării pe care PSD le-a considerat importante, PNL le consideră împovărătoare. Asta este diferența. În timp ce noi ne gândim cum să guvernăm pentru oameni, ei se gândesc cum să nu guverneze pentru români, ci doar pentru interesele lor economice și politice.
Întotdeauna va exista în PNL un Boc și o filozofie de austeritate. Astăzi este Cîțu, în altă perioadă de timp va fi altcineva.
Moțiunea simplă de astăzi, împotriva ministrului Sănătății, este doar începutul. Vom face tot posibilul să apărăm interesele românilor. Însă în fața unei guvernări catastrofale doar împreună le putem îngreuna viziunea pe care o promovează: deloc dezvoltare, ci doar austeritate.”

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ – VALCONS TOTAL PREST SRL
Articolul următorAccident mortal la intrarea în Slatina. Şoferul a murit în urma incendiului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here