Acasă Actualitate Povestea Drumului Expres continuă cu şantierul tronsonului 3 – VIDEO

Povestea Drumului Expres continuă cu şantierul tronsonului 3 – VIDEO

173

Lucrările la Drumul Expres Craiova-Slatina-Piteşti sunt în toi. La primele tronsoane, antreprenorul este în stadiu avansat cu lucrările. Cea mai nouă informaţie este prezentată de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face referire la pregătirea organizării de șantier
Asrfel, anteprenorul tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L, a început pregătirea organizării de șantier, lucrări premergătoare demarării lucrărilor de execuție.
CNAIR a semnat contractul de proiectare si execuție al tronsonului 3 din Drumul Expres Craiova-Pitești. Valoarea contractului este de 670.717.330,94 lei fără TVA, iar traseul are o lungime de 31,75 km. Sursa de finanțare fiind Fonduri Europene Nerambursabile.
Tronsonul 3 se construiește între localitățile Slatina și Colonești. Perioada de proiectare este de 12 luni, iar perioada de execuție este de 24 luni. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.