Acasă Actualitate Siminica Mirea, despre tragedia de la „Matei Balş”: „Este absolut revoltător şi...

Siminica Mirea, despre tragedia de la „Matei Balş”: „Este absolut revoltător şi în acelaşi timp sfâşietor să trăim astfel de drame”

69

O nouă tragegie loveşte România. La Pavilionul 5 al Spitalului „Matei Balş”, din Bucureşti (spitl COVID), un salon a luat foc, afectând mai multe saloane. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa. Senatorul Siminica Mirea reacţionează:

„Din păcate, astăzi, o nouă tragedie loveşte sistemul medical, în care cinci persoane îşi pierd viaţa în incendiul izbucnit la Institutul «Matei Bals» din Capitală.

Transmit condoleanţe familiilor celor decedaţi în urma acestui groaznic eveniment şi recuperare rapidă celor răniţi.

În altă ordine de idei, este al doilea incendiu, după cel de la Spitalul Piatra Neamţ, în care focul ar fi izbucnit similar, din cauza unor tuburi de oxigen, fapt ce demonstrează încă o dată nepăsarea şi lipsa aplicării măsurilor de siguranţă pentru pacienţi.

Este absolut revoltător şi în acelaşi timp sfâşietor să trăim astfel de drame. Totodată, observăm faptul că, siguranţa oamenilor nu primează în faţa intereselor politice. Autorităţile trebuie să îşi asume responsabilitatea funcţiilor, şi aşa, vom putea evita astfel de tragedii.

În schimb, nu pot să nu admir pregătirea şi curajul personalului medical, care acţionând intr-un mod foarte promt şi profesionist într-o situaţie critică, a făcut posibilă salvarea multor vieţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.