Acasă Actualitate El este ciobanul dispărut. Poliţia îl caută

El este ciobanul dispărut. Poliţia îl caută

128

Florică Țucureanu este bărbatul în vârstă de 50 de ani căutat de poliţişti după ce a dispărut. Acesta era cu oile în jurul unui pârâu din zonă. Oilea sale, în jur de 70, au fost scoase din ape, însă, după căutări efectuate de către scafandrii ISU Olt, acesta nu a fost de găsit.

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. În urma căutărilor efectuate în proximitatea pârâului și în pădurea din localitatea Bobicești, bărbatul nu a fost găsit. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Astăzi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt continuă verificările și activitățile de căutare a persoanei dispărute. În activități sunt angrenați voluntari din comuna Bobicești.

ȚUCUREANU FLORICĂ prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. Bărbatul prezentă un defect de mers.

La momentul dispariției, acesta purta o geacă neagră din fâș, pantaloni negri, cizme de cauciuc și fes albastru.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Articolul precedent8 sfaturi care te vor ajuta dacă ești la început în poker
Articolul următorPrimăria Slatina, respect pentru seniorii cetăţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here