Acasă Politic Senatorul Siminica Mirea, întrebare adresată ministrului Transporturilor

Senatorul Siminica Mirea, întrebare adresată ministrului Transporturilor

139

Marţi, 12 ianuarie a.c., senatorul Siminica Mirea a adresat o întrebare ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, referitoare la problemele apărute pe DJ546 (Tronson Slatina-Brebeni) și DJ677 (Tronson Slătioara-Piatra Olt), cauzate de șantierul Drumului Expres – Tronsonul 2, Slatina-Balș.

 

„Lucrările la Drumul Expres – Tronsonul 2 Slatina-Balș, aflate în derulare, produc reale inconveniente de desfășurare a traficului în anumite zone de intersecție, cu rețele rutiere existente.
Semnalez ministrului problemele întâlnite la variantele de serviciu instituite pe două drumuri județene, în proximitatea localităților Slatina și Piatra-Olt, cu legătură dinspre Slătioara și Brebeni.
Variantele de serviciu sunt aproape impracticabile, semnalizate precar de executantul Drumului Expres. Se impune, urgent, o intervenție prin formarea unui covor asfaltic în zonă, pentru a crea siguranță și o calitate a infrastructurii pe variantele de serviciu, pe toată durata șantierului în zonele respective.
Întrebarea mea vreau, ca pe lângă un răspuns în scris, să aibă efecte urgente. Siguranţa participanţilor la trafic este esenţială.”, spune senatorul.

Articolul precedentCovid-19. Uşoară creştere de cazuri la Olt
Articolul următorPSD Olt, un an cu Oprescu președinte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here