Acasă Politic Adrian Chesnoiu: „PSD, prin oamenii pe care i-a promovat, a dovedit că...

Adrian Chesnoiu: „PSD, prin oamenii pe care i-a promovat, a dovedit că a înțeles mesajul cetățenilor de schimbare și asumare”

97

Deputatul Adrian Chesnoiu, aflat la primul mandat de deputat, a scris, pe pagina sa de socializare, că este nevoie România are nevoie de o guvernare cae înţelege mesajul cetățenilor de schimbare și asumare.

„Încep primul meu mandat de parlamentar cu un gust amar. În vremuri în care ar trebui să vedem că tot efortul autorităților și al politicienilor vizează promovarea competenței, a seriozității și a respectului față de cetățeanul care ne-a dat votul, pentru a servi interesele lui și ale nației, vedem cum actuala coaliție ridică mediocritatea și persiflarea la rang de valori.
Cu ocazia audierilor în Parlament a miniștrilor desemnați de coaliția PNL – USR PLUS – UDMR (aș numi-o Coaliția «ciolan», pentru că doar pentru asta se ceartă de la alegeri încoace) am văzut cum mimează respectul față de lege și față de reguli. Audieri pe repede înainte, gândite doar ca activități ce trebuie bifate, atitudini sfidătoare, aroganțe specifice celor care uită repede pentru ce sunt acolo…. un Guvern care a dorit sa fie învestit doar pentru că există, nu și pentru ce există.
Și pentru că a trecut vremea în care conta doar cu cine bați palma, iar PSD, prin oamenii pe care i-a promovat, a dovedit că a înțeles mesajul cetățenilor de schimbare și asumare. PSD nu poate acorda încredere unui Executiv care promovează bâlbâiala decizională și slugărnicia față de partid.
Românii merită mai mult decât bășcălia și sfidarea legii din partea acestor ciolănari!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.