Acasă Actualitate Moş Crăciun liberal. La Scorniceşti, PNL împarte daruri din suflet

Moş Crăciun liberal. La Scorniceşti, PNL împarte daruri din suflet

132
      Ca la fiecare zi mare, gesturile se fac văzute. Scopul lor e lesne de înţeles. La Scorniceşti, Moş Crăciun îmbracă straie liberale şi aduce daruri celor care au nevoie de un zâmbet în prag de sărbători. La iniţiativa preşedintelui PNL Scorniceşti, Daniel Tudor, edil al localităţii, mai multe familii vor primi vizita Moşului.
„Sărbătorile de iarnă au fost, sunt și vor rămâne, întotdeauna, cea mai bună și cea mai frumoasă perioadă a anului, indiferent de vremurile pe care le trăim.
Astfel, în aceste zile, aflat la început de mandat, ca primar ales al orașului Scornicești, dar și din funcția de președinte al Organizației PNL din localitate, îmi face o deosebită plăcere să vă aduc la cunoștință faptul că Moșul va oferi mai multe daruri acelora dintre cei care, din anumite motive, nu au avut norocul să aibă o viață așa cum și-au dorit.
Așadar, alături de membrii Organizației PNL Scornicești vom fi alături de semenii noștri, dorindu-le tot binele din lume, cu multă sănătate, căldură, pace și liniște în suflete! La mulți ani și numai bine, dragii mei!”, spune preşedintele PNL Scorniceşti, Daniel Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.