Acasă Politic Marian Vasile cere demisia președintelui PNL Olt! VIDEO

Marian Vasile cere demisia președintelui PNL Olt! VIDEO

1221

Rezultatele finale ale alegerilor parlamentare de duminică, 6 decembrie 2020, poziționează organizația PNL Olt la coada clasamentului întocmit pe baza scorurilor obținute de filialele județene. Pe cale de consecință, ascunderea adevărului și cosmetizarea situației nu poate fi îngăduită la nesfârșit.

Marian Vasile, primar al comunei Studina, cel care la alegerile parlamentare a obținut un scor de 63% la Camera Deputaților și un scor de 63,5% la Senat, pentru Partidul Național Liberal Olt în comuna Studina, marți – 8 decembrie 2020, seara, în cadrul emisiunii «De la stânga la dreapta», moderată de Alin Dorobanțu, i-a cerut public demisia lui Liviu Voiculescu de la conducerea Filialei Olt a PNL. Sub a cărei comandă PNL Olt a înregistrat, pentru Camera Deputaţilor, un scor de 20%, iar pentru Senat doar 18,8%.

Iată principalele declarații făcute de acesta:
„Aş fi vrut să nu ajung la acest subiect. Am mai discutat asta imediat după alegerile locale, tot la dumneavoastră în emisiune. I-am cerut demisia lui Liviu Voiculescu şi nu doar lui, ci şi unor oameni care fac parte din echipa lui. La locale, PNL Olt a reuşit performanţa să ia, procentual, 11,5% primari. Nu ştiu ce calcule şi-a făcut atunci, de a ieşit public să spună «Am înfrânt!». A vrut să sune ca şi cum ar fi fost o victorie. Spuneam, la începutul acestei emisiuni, şi că, din cauza unor oameni ca Liviu Voiculescu, Ana Maria Ciauşu, George Ciucu şi alţii, PNL, în loc să cerască, a scăzut. Nu ştiu, cum să-ţi doreşti să ai rezultate, asta dacă şi-au dorit, şi să nu te vadă nimeni în nicio localitate? Să nu vezi nicio campanie. E absurd. De la locale, de când mi-am depus dosarul de candidatură, nu am primit niciun mesaj sau telefon din partea celor care sunt lideri ai PNL. În momentul în care nu comunici cu oamenii şi ai doar câteva postări preluate din politicile guvernamentale, pe pagina de facebook, nu ai cum să obţii un rezultat bun. Partidul a fost mâncat, la Olt, din dorinţa nebună a doi oameni: Liviu Voiculescu şi Ana Maria Ciauşu. Dacă nu-şi vor da demisia, e treaba lor. Eu cred că trebuie să se ducă acasă. PNL nu este un SRL.”

Emisiunea integrală:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.