Acasă Administrație La Slatina. Prima zăpadă, fără probleme

La Slatina. Prima zăpadă, fără probleme

119

Seara de 7 decembrie a fost una care a trezit amintirile copilăriei, când ningea, iar peisajul citadin devenea alb. Ca în fiecare an, Primăria Slatina este pregătită să intervină. Municipalitatea a avut deja un plan de intervenţie, realizat la începutul lunii în curs, iar ninsoarea de aseară şi azi-noapte, nu a luat pe nimeni pe nepregătite. Astfel, luni dimineaţă, slătinenii nu au avut străzi blocate de zăpadă, iar asfaltul era negru. Anul acesta, de deszăpezire se ocupă firmele Salubris şi Dezvoltare Urbană Slatina. Care, şi în anii trecuţi, şi-au făcut treaba.

„Municipalitatea slătineană a realizat planul de intervenție pentru această iarnă, la începutul lunii decembrie fiind activat comandamentul de deszăpezire, unde au fost convocați toți factorii responsabili care vor acționa pentru înlăturarea efectelor căderilor de zăpadă și poleiului.
Primăria Slatina are la această dată un stoc de 1000 tone nisip și 900 de tone de sare, pentru realizarea amestecului antiderapant, dar și 100 de tone de clorură, cu capacitate mare de topire a gheții.
Societatea de salubritate va interveni cu 30 de utilaje și 250 de muncitori pe străzile orașului iar Societatea Dezvoltare Urbană Slatina va acționa cu 3 utilaje cu lamă, 4 freze și 120 de angajați pentru degajarea trotuarelor de pe arterele principale și din cartiere și deszăpezirea străzilor din Cireașov și Satu Nou.2, spune primarul Slatinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.