Acasă Actualitate Accident grav la Curtişoara. Un bărbat încarcerat – VIDEO

Accident grav la Curtişoara. Un bărbat încarcerat – VIDEO

767

Două autoturisme şi trei persoane au fost implicate luni după-amiază într-un accident în comuna Curtişoara, sat Proaspeţi. Unul dintre şoferi a rămas încarcert în autoturism.

„Pompierii au intervenit pe Drumul Județean 546, în localitatea Curtișoara, la un accident rutier. La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.
În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane.
La sosirea echipajelor, pasagera aflată într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 51 de ani, din comuna Slătioara, a fost găsită în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața.
Șoferul autoturismului, în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate, a fost găsit încarcerat, conștient. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism toracic și suspiciune de fractură la clavicula stângă. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina.
Celălalt șofer, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtișoara, a fost asistat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital.”, spun reprezentanţii ISU Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.