Acasă Administrație România normală. Lecția lui Gică, de la Curtișoara…

România normală. Lecția lui Gică, de la Curtișoara…

2337
     În mărcile înregistrate la OSIM – „România normală” nu are, încă, rezervare. Cu toate că a fost folosită în multe campanii electorale, de unii și de alții.
La Olt, cea mai corectă interpretare a României normale, am găsit-o la Curtișoara, și poate că mai e și prin altă parte. Adică, în această comună, un primar, la începutul celui de-al doilea mandat, a arătat că se poate, că timpul nu este adversarul bunelor intenții…

Pe lângă investițiile în infrastructura mare – apă, canalizare, cămin cultural, sală multi-funcțională de sport, locuri de muncă și multe altele, la Curtișoara există și respectul pentru resursa locală.
În timp ce alți colegi primari, din lumea largă, cumpără stații de autobuz, cu structuri din fier și policarbonat, de la antreprenorii din… Potcoava, aici se lucrează în regie proprie. Ceea ce ar costa opt mii de lei, cu taxe, comisioane și friptura de rigoare, aici se face la un sfert de preț. În curtea primăriei, sub geamul edilului, sub directa coordonare a viceprimarului.

Și, nu e numai atât. La Curtișoara, deocamdată de la intrare dinspre Slatina până în fața primăriei, un covor asfaltic atât de așteptat, peste drumul din beton ce face condusul pe acest traseu o adevărată plăcere. Drum realizat de administratorul său – Consiliul Județean Olt, partener al tuturor proiectelor susținute de primarul Gheorghe Gănescu. Cel care nu și-a făcut campanie electorală pe la porțile oamenilor, reușind să câștige, la pas, încrederea a peste 90% din partea celor prezenți la vot. Adică: 2071 de voturi față de… 204 ale celuilalt plasat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.