Acasă Actualitate Donaţie salutară! Electrocarbon SA donează Primăriei Slatina 2000 de teste pentru depistarea...

Donaţie salutară! Electrocarbon SA donează Primăriei Slatina 2000 de teste pentru depistarea virusului Sars-Cov-2

596

Gesturile definesc oamenii mai mult ca orice. Unele gesturi sunt de salutat şi altele salutare. De data asta, chiar dacă este de salutat, prezentăm un gest salutar. Un gest făcut de o companie brand pentru municipiul nostru, o companie care s-a pus mereu în interesul comunităţii.

SC Electrocarbon SA a făcut un gest pe care alte companii nu au îndrăznit să îl facă, pentru că sunt atente la fiecare cifră după virgulă.
Astfel, exemplul companiei amintite este unul care vine în sprijinul slătinenilor. Compania a donat Primăriei municipiului Slatina 2000 de teste pentru identificarea virusului care dezvoltă boala COVID-19, care au ca denumire: STANDARDTM Q COVID-19 Ag Test și STANDARDTM COVID-19 Ag Control.
Acestea sunt, pană în prezent, singurele teste pe baza detecției de antigen avizate de Organizația Mondială a Sănătații, distribuite in exclusivitate prin farmaciile MEDIMFARM.
Scopul acordării acestei sponsorizări este de a facilita eforturilor întreprinse de către autoritățile locale pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, prin identificarea persoanelor infectate cu acesta.

Până acum, au fost deja donate primele 700 de teste, care au intrat în posesia Primariei Slatina, urmatoarele urmând sa fie predate etapizat, când va solicita primăria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.