Acasă Politic PSD începe campania oficială la OLT!

PSD începe campania oficială la OLT!

154
       În prima zi a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020, la Olt, în Slatina, Paul Stănescu – secretar general la nivel național al PSD, alături de Marius Oprescu – președintele PSD Olt, și Emil Moț – președinte executiv al PSD Olt, au tratat câteva dintre obiectivele cu care partidul intră în competiția pentru viitorul parlament al României.
Linia roșie prezentată de cei trei, este dominată de speranță și încredere în votul oltenilor. Practic, PSD își asumă o viitoare guvernare pentru a îndrepta greșelile făcute de cei de la putere și a reda românilor dreptul la o viață mai bună.
Marius Oprescu: „La Olt avem o listă echilibrată, cu oameni de-ai locului și o bună expertiză!”
Președintele PSD Olt a declarat că suntem în fața unei campanii electorale atipice, dată de starea pandemică, o campanie pe care PSD nu a vrut-o, în contextul dat de criza sanitară: „Avem obiective clare, precise pe toate domeniile. (…) Sunt convins că românii ne vor da din nou votul de încredere, așa cum au făcut-o de fiecare dată”.
Tot Marius Oprescu a prezentat și lista completă a celor înscriși pe buletinele de vot, atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților. La Senat, în ordine: Paul Stănescu, Siminica Mirea, Șerban Cernat, Sorin Brătoi și Mariana Matei. La Camera Deputaților, oferta social-democrată este următoarea: Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Ionuț Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Corina Sulger, Cosmin Floreanu și Adelin Bărbulete.
O reprezentare corectă, din punct de vedere al genului, al experienței profesionale, cât și o viziune unitară asupra spectrului resursei umane.
Emil Moț: „La Slatina, o campanie pozitivă și fără atacuri!”
Proaspăt reales în funcția de primar al municipiului Slatina, președintele executiv al PSD Olt, Emil Moț, a trecut în revistă intențiile sale de om politic, dar și de primar în contextul alegerilor din 6 decembrie: „La Slatina, o campanie pozitivă și fără atacuri! (…) Vom câștiga alegerile la Slatina!”
Primarul Emil Moț a dat asigurări că din punct de vedere administrativ va securiza sanitar, potrivit competențelor sale, procesul electoral, considerând că sănătatea cetățeanului este pe primul loc.
Paul Stănescu: „Acest guvern corupt și incompetent să plece! PSD nu va face alianță cu PNL!”
Conectat la politicile publice social-democrate de la București, Paul Stănescu – secretarul general al PSD, a trecut în revistă starea de fapt și așteptările partidului de la ziua votului. În opinia sa, avem alegeri pe 6 decembrie pentru că președintele a spus că PNL va câștiga alegerile.
În altă ordine de idei, Paul Stănescu ridică o temă de actualitate privind puterea absolută pe care o vrea șeful statului. Cât privește guvernarea liberală, demnitarul spune că deficitul asumat în limita de 6% va depăși 10 procente. Peisajul sumbru, cu o guvernare liberală, este arătat de acesta printr-o creștere de taxe, în cazul în care la putere vor rămâne cei de astăzi: „Va fi un atac și la pensii, există posibilitatea impozitării acestora. (…) Guvernul nu vrea să vină cu proiecția bugetară pe 2021”.
Paul Stănescu a intervenit și pe criza sanitară, precizând că primește semnale că există o lipsă acută de medicamente, iar oamenii mor pentru că nu pot fi tratați.
Declarațiile politice făcute de Stănescu, Oprescu și Moț, sunt primele ieșiri publice ale unei echipe înscrisă în competiția pentru parlamentarele din data de 6 decembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.