Acasă Actualitate Florin Cîrstea, un om printre oameni: „O să fiu mereu aproape de...

Florin Cîrstea, un om printre oameni: „O să fiu mereu aproape de oameni”

351
Florin Cîrstea a ales să intre în politică pentru că din această postură poate realiza mai multe pentru comunitatea în care trăieşte în fiecare zi. Miercuri, 28 octombrie a.c., preşedinte USR-PLUS Brebeni, a depus jurământul de consilier local. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru Ziarul de Olt, ce şi-a propus pentru mandatul 2020-2024, dar şi că un loc în Senatul României ar reprezenta o provocare pe care ar accepta-o.

Cu determinare
Florin Cîrstea este un om deschis, care a ales, cu determinare, să se implice în rezolvarea problemelor comunei Brebeni. Pe primul loc sunt cetăţenii, iar interesele personale nu există. Singurul interes este cel al unei comune europene, care trebuie să funcţioneze corect.
„Pentru mine experienţa jurământului nu este nouă. Depunerea jurământului în calitate de consilier local al comunei Brebeni mi-a amintit de jurământul de militar.
Chiar şi aşa, am avut emoţii, ca orice om. Este un nou început pentru mine. Vreau să respect, întocmai, ceea ce am promis, să fac tot ce ţine de mine. Vreau ca tot ce am promis să se adeverească pe întreaga durată a mandatului de consilier. O să fiu mereu aproape de oameni, iar dacă fiecare proiect propus de mine va avea sorţi de izbândă în consiliul local, cetăţenii Brebeniului vor avea de câştigat”, a declarat Cîrstea.

Un nou capitol
Politicianul de la Brebeni este deschis pentru un nou capitol. Unul în Senatul României. De acolo de unde doreşte să reprezinte Brebeniul şi Oltul. Din această postură îşi doreşte o Românie altfel şi să faceea ceea ce nu au făcut alţii: o punte între om şi Parlament.
„Îmi doresc să depun un nou jurământ în faţa cetăţenilor. Ar fi o provocare pentru mine să reprezint cetăţenii în Parlamentul României. Dacă voi depune jurământul în calitate de senator, sunt foarte multe de făcut. Vreau să fac legătura între parlament şi omul de rând”.

Politica, în beneficiul cetăţeanului
În calitatea sa de membru al USR-PLUS şi preşedinte al organizaţiei locale din Brebeni, Cîrstea, este încrezător în noul proiect politic al alianţei pe care o reprezintă.
„Astăzi, se lansează programul politic al USR-PLUS şi o să vedeţi că sunt multe surprize plcăute. Ne dorim o României fără hoţie, iar acest principiu se va regăsi foarte mult în program. Pe lânga asta, există multe proiecte pe sănătate, mediu şi educaţie”.

Cine este Florin Cîrstea
Acesta are 57 de ani şi este licenţiat în Ştiinţe Juridice. A lucrat o viaţă în serviciul cetăţenilor, fiind ofiţer de poliţie, fost şef al Serviciului Rutier al judeţului Olt.
În prezent este profesor la SC Transbuz SA Slatina, dar şi antreprenor în domeniul agricol.
A intrat în politică în 2019, în USR, din dorinţa de a rezolva o serie de probleme cu care se lovesc oltenii zi de zi.
La alegerile locale din Brebeni, acesta a obţinut un scor de 34%, în competiţia pentru funcţia de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.