Acasă Actualitate Accident la intersecţia de la Bobiceşti. Trei persoane, transportate la spital

Accident la intersecţia de la Bobiceşti. Trei persoane, transportate la spital

130

Joi după-amiaza, la intersecţia de pe DN 65 cu DJ 644, care duce către Bobiceşti, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane.

„Paramedicii SMURD au asistat la locul evenimentului toate cele patru persoane, trei dintre acestea fiind transportate la spital.
Echipajul SMURD a transportat la UPU Slatina o minoră, în vârstă de 17 ani, din localitatea Șopârlița, cu dureri la maxilar, șold, membrul inferior drept și dureri lombare.
Tot la UPU Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, în vârstă de 26 de ani, cu dureri lombare și dureri de șold. De asemenea, un bărbat, în vârstă de 90 de ani, cu dureri în zona cervicală și dureri toracice. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rămase pe carosabil în urma evenimentului”, spun pompierii

Conducătorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.