Acasă Administrație Drăgănești-Olt. Ai văzut-o pe asta, dom‘ primar Măruș?

Drăgănești-Olt. Ai văzut-o pe asta, dom‘ primar Măruș?

332
La Drăgănești-Olt se fac ultimele retușuri privind adâncimea și lățimea șanțurilor pe care vor curge râurile cu lapte și miere promise în campania electorală. Unii propun lapte pe stânga și miere pe dreapta. Alții ar vrea și niște biscuiți. Ultimii sunt cei care au rămas fără vii după extinderea colectivizării în oraș. Important e că avem primar și avem valoare…
Înainte de evenimentele specifice Zilei Armatei, celebrată în toată țara pe 24 octombrie, la monumentul eroilor din Drăgănești-Olt au fost arborate două drapele. Tricolore amândouă. Dar, cel puțin unul dintre ele, nu are nicio treabă cu valorile naționale românești.
Primarul ales, fie nu a văzut, deși pentru așa ceva nu trebuie să ai ochi de edil, fie a ignorat mesajul aiuristic din imagine, Și, uite așa, la Drăgănești-Olt, noua administrație, aleasă de popor, începe cu o gafă. Specifică celor ce nu pun preț pe înaintașii fără a căror jertfă, în numele tricolorului, nu ar fi existat 27 septembrie 2020, ziua alegerilor locale, atunci când Măruș a fost ștampilat în pătrățelul său, cu o largă majoritate, primar de Drăgănești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.