Acasă Actualitate Percheziţii la Slatina

Percheziţii la Slatina

163

30 de colete, în interiorul cărora erau 41 de kilograme de tutun mărunțit, au fost depistate marţi seară, de poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Olt, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în cadrul unei operaţiuni de percheziţionare. Percheziţiile au avut loc la punctele de lucru ale unui operator de servicii poștale și de curierat, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii unor infracțiuni prevăzute de Codul Fiscal.

„În urma perchezițiilor efectuate polițiștii de investigare a criminalității economice au găsit 30 de colete. Coletele urmau a fi expediate către diverse persoane fizice din țară.
Polițiștii de investigare a criminalității economice continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ” producerea de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă ” și ” deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, 400 țigări de foi de 3 grame, 200 țigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere și vinuri, peste 300 litri „, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Fiscal”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.