Acasă Actualitate Cătălin Rotea, mesaj emoționant pentru „FAMILIA SJU SLATINA”

Cătălin Rotea, mesaj emoționant pentru „FAMILIA SJU SLATINA”

975
      Cătălin Rotea, proaspătul câștigător al alegerilor locale pentru funcția de primar al orașului Balș, și-a anunțat vineri, 9 octombrie 2020, plecarea din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, la conducerea căruia s-a aflat începând cu 1 septembrie 2017.
În toată această perioadă, la SJU Slatina s-au făcut cele mai mari investiții din istoria recentă, atât în aparatură medicală, cât și în resursa umană.
Astfel, printre altele, pe pagina oficială de socializare, Rotea le mulțumește celor care i-au fost membrii ai familie profesionale de la Spital:

       „Astăzi închei un capitol special din activitatea mea profesională. Unul ce a început ca o provocare și, care, azi, la mai bine de trei ani, pot să spun, fără să fac uz de cuvinte mari, că face parte din viața mea. N-a fost ușor, au fost o serie de provocări, pentru că vorbim de un sistem în care nevoile sunt permanente, în care primează sănătatea, viața! Am avut obiective îndrăznețe, mare parte dintre ele fiind încununate de reușite, sunt altele în derulare și, vă asigur că investițiile în Spitalul Județean Slatina nu se opresc aici! Ca orice final, ar trebui să fie un moment al bilanțului, un moment în care se pot aduna, la un loc, obiective, realizări, neîndepliniri și speranțe de viitor.

Dar azi, nu este despre mine, ci despre voi, FAMILIA SJU SLATINA. Pentru că așa v-am simțit: o FAMILIE! Una de luptători, luptători pentru viața semenilor! Astăzi vi se spune eroi în halate albe! Sunteți niște eroi, dar nu azi, nu doar în vreme de pandemie, ci în fiecare zi și noapte! Meritați tot respectul și prețuirea noastră, meritați să fiți răsplătiți pentru tot ceea ce faceți, pentru dăruirea și profesionalismul pe care le puneți în slujba noastră, a celor ce, la un moment dat, vă devenim pacienți!

Nu puține au fost momentele când v-am văzut ochii în lacrimi pentru că, în ciuda efortului depus, s-a pierdut o viață! V-am văzut râzând alături de pacienți în fața unei reușite – și nu sunt deloc puține – v-am văzut plângând alături de aparținătorii lor când, din păcate, nu s-a mai putut face nimic! Sunteți acolo să îi faceți bine, dar nu îi abandonați nici la greu!
Sunteți OAMENI, sunteți EROI, sunteți SALVATORII noștri! Vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți si faceți! A fost o onoare pentru mine să lucrez cu VOI!”

Acum, rămâne de văzut dacă vor avea loc modificări în echipa lui Cătălin Rotea.

În altă ordine de idei, chiar și la Balș, acolo unde va fi primar, Rotea nu se desparte cu totul de sistemul medical. Spitalul Orășenesc din localitate este bolnav de nepotism și are nevoie de o resetare. Bălșenii trebuie să ajungă să se trateze la ei acasă, și nu la Slatina sau la Craiova!

Articolul precedentCovid-19, la Olt. Raportul de la ora 13. Cazuri în creștere!
Articolul următorPSD Olt. Senatorul Siminica Mirea susține relansarea clasei de mijloc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here