Acasă Actualitate Proiectul lui Marius Oprescu la CJ merge mai departe!

Proiectul lui Marius Oprescu la CJ merge mai departe!

237
Câștigător detașat al alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a parcurs, alături de echipa consilierilor județeni PSD, luni – 5 octombrie 2020, o etapă procedurală.
S-au ridicat, de către președinte și colegii săi de partid certificatele doveditoare, pentru funcțiile în cauză. PSD domină viitoarea componență a CJ Olt: un președinte și 21 de mandate de consilieri județeni. Vorbind de continuitate în proiectele publice care au schimbat Oltul în ultimii patru ani, dar și de stabilitate în vederea continuării modernizării județului.
Declarația președintelui Marius Oprescu cuprinde esența forței echipei câștigătoare, cea care reprezintă opțiunea majoritară a oltenilor:
„PSD Olt obține, din nou, un vot masiv de încredere, care a fost posibil datorită dumneavoastră, celor care v-ați implicat să promovați proiectele noastre, celor care ați crezut în propunerile noastre pentru consiliile locale din județ și pentru Consiliul Județean Olt.
Consider că avem o echipă coerentă, profesionistă, cu experiență în zona administrativă, formată din consilieri care mă vor ajuta să realizăm planul de investiții propus electoratului și care vor fi aproape de comunitățile care i-au girat.
Vă mulțumim pentru că ați ales candidații noștri și ne-ați oferit, din nou, posibilitatea să continuăm împreună să Investim în Olt!”
După îndeplinirea etapei procedurale de astăzi este așteptată ședința de constituire a noului Consiliu Județean, acolo unde PSD este în situația de a propune ocupanți pentru ambele funcții de vicepreședinte. Fără nicio negociere, fără niciun compromis politic, doar expresie a votului democratic al oltenilor din duminica de 27 septembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.