Acasă Actualitate Vrăji și vrăjeli de la Ady Mădălin… Episodul 4

Vrăji și vrăjeli de la Ady Mădălin… Episodul 4

768
          Și astăzi, tot cu… materialul clientului. E vorba despre aceeași broșură de campanie a candidatului de la Primăria Balș, liberalul Ady Mădălin. Luată pagină cu pagină, aceasta oferă surprize la tot pasul. Surprize despre modul cum banii bălșenilor sunt risipiți pe investiții fără o utilitate reală. Sau doar aruncați unde este nevoie, pentru a produce plus-valoare unor entități private și nicidecum confort, siguranță și curățenie…
Analiza propusă astăzi spre dezbatere vizează lucrările de la Liceul Tehnologic Nr. 1 Balș. Aici se lucrează la reabilitarea termică a corpurilor de internat, cantină și atelier. Problema este că aceste imobile sunt pur și simplu nefolosite, iar utilarea lor termică nu are nicio prognoză realistă în ceea ce privește o eventuală dare în folosință, pe viitor. Nici mâine, nici poimâine și nici la anul.
Investiția este în jurul valorii de două milioane de euro. O sumă ce ar fi putut fi folosită pentru dezvoltarea comunității bălșene în cu totul și cu totul alte proiecte. De aici, singurul câștigător este antreprenorul. Însă, o administrație normală la cap nu trebuie să investească pentru beneficiul unei companii private, fără să aibă niciun efect în dezvoltarea durabilă a comunității.
Cu două milioane de euro, cu nevoile de astăzi, la Balș se puteau face multe lucruri folositoare. Măcar, primarul e băiat bun. Recunoaște, tacit, că investițiile sale nu folosesc orașului. Altfel, de ce ar fi pus în broșură schelele de la Liceul Tehnologic?
Singura veste bună pentru bălșeni, în fața unor asemenea inepții investiționale este că a mai rămas o săptămână. Până la schimbarea primarului! Investiție care nu costă decât prezența la vot. Pe 27 septembrie, între orele 7 și 21. Se aplică, corespunzător, ștampila o singură dată, iar rezultatele se văd imediat, după deschiderea urnelor și centralizarea datelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.