Acasă Administrație Profil de candidat. MARIN NICULA, primar al comunei Leleasca!

Profil de candidat. MARIN NICULA, primar al comunei Leleasca!

949
Sondaj de opinie
LELEASCA a ales – MARIN NICULA, PRIMAR!
       O informație obținută pe surse de Ziarul de Olt, care privește un studiu sociologic efectuat în comuna Leleasca, privind intenția de vot și profilul viitorului candidat a arătat fără echivoc. MARIN NICULA, primar!
Practic, oamenii din zonă au înțeles că votează un om al locului, capabil, dedicat și bine pregătit. Cetățenii susțin un edil bine prtegătit, determinat, gata oricând să intervină în buna gestionare a treburilor de interes comunal.
Pe 27 septembrie 2020, la Leleasca se votează, majoritar, cinstea, competența, seriozitatea și dăruirea. Toate acestea poartă un singur nume: MARIN NICULA! El și echipa sa reprezintă garanția că Leleasca va depăși stadiul de experiment și va ajunge o localitate în care experiența va deveni noua politică a administrației publice locale.
Învestim în Olt, investim în Leleasca! O reușită cu MARIN NICULA, primarul localității!

Interviu cu MARIN NICULA, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei LELEASCA

«Având experiența necesară, am considerat că este timpul să nu rămân nepăsător și să pun umărul pentru binele locuitorilor și al comunei Leleasca!»

        În fața cititorilor Ziarului de Olt vine astăzi un om deosebit: MARIN NICULA, candidatul celui mai puternic partid din România: Partidul Social Democrat.
Marin Nicula, viitorul primar al comunei Leleasca, așa cum reiese din preferințele majorității, este un om care promite realist ceea ce poate face. Iar ceea ce își propune sunt obiective de care, la Leleasca, este astăzi nevoie.
Cu o experiență profesională în mediul primat și în administrația locală, Marin Nicula este gata să se apuce de treabă! Cu aplecare asupra nevoilor comunității din Leleasca.
Despre omul Marin Nicula, proiectele sale, în interviul care urmează…
– Rânduri de început, pentru cititorii Ziarului de Olt: cine este Marin Nicula?
– Marin Nicula este fiu al comunei Leleasca, născut la data de 15 octombrie 1975, de profesie economist, căsătorit, tată a doi copii, în prezent candidat din partea Partidului Social Democrat la funcția de primar al localității în care am crescut, mi-am făcut prieteni, m-am dezvoltat și m-am format ca om.
– Ce vă recomandă și ce spun oamenii despre candidatura dumneavoastră?
– Timp de 17 ani, în perioada anilor 1998-2015 am lucrat ca operator-cont la Banca Cooperatistă Albina Slatina. Ulterior, între 2015-2019 am ocupat funcția de manager-dezvoltare la Icredit România – Filiala Slatina, pentru ca mai apoi, timp de aproape doi ani, să ocup funcția de consilier al primarului Gheorghe Barbu, în cadrul Primăriei Topana. În ceea ce-i privește pe cetățenii comunei Leleasca, pot spune că m-au încurajat, că-mi sunt aproape și mă susțin, iar toate acestea îmi dau puterea să pun în practică ceea ce mi-am propus…
– Mai exact, ce v-a determinat să luați această decizie, domnule Marin Nicula?
– Dorința de a schimba în bine fața comunei Leleasca și viața consătenilor mei. Vedeți dumneavoastră, în decursul timpului, datorită profesiei mele, am intrat în contact cu mii de persoane și am reușit să cunosc foarte bine omul, cu grijile și nevoile sale. Astăzi, mai mult ca niciodată localitatea noastră are nevoie de o schimbare! Are nevoie de un moment zero, de un proiect sănătos care să readucă speranța și zâmbetul în casele celor de lângă noi.
– Ce poate face primarul Marin Nicula pentru îndeplinirea acestui obiectiv?
– Sunt multe de făcut. Sunt foarte multe, dar asta nu mă sperie. Totuși, îmi pare rău că am rămas în urmă, că fie și doar o parte dintre ele, nu s-au făcut până acum. Cu toate astea, din 27 septembrie încolo lucrurile se vor schimba, iar localitatea noastră va intra într-o nouă etapă, una corectă și sigură pentru normalitatea atât de mult așteptată. Am alături de mine o echipă puternică, oameni profesioniști, cu planuri, idei și proiecte care merită să fie puse în practică…
– În ordine aleatorie, care sunt proiectele la care faceți referire, domnule Nicula?
– Dacă ar fi să vă răspund pe scurt, v-aș spune numai atât: apă, drum, canal, educație, curățenie, locuri de muncă, iluminat public, locuri de joacă, spații verzi… Totuși, așa cum vă spuneam, ele sunt mult mai multe și merită parcurse cu foarte mare atenție! Așadar, detaliat, le spun oamenilor din Leleasca, bunicilor, părinților și copiilor noștri, că pe lângă „continuarea lucrărilor privind asfaltarea străzilor din comună”, voi pune un accent deosebit pe „îmbunătățirea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă, eliminând pierderile de apă și sustragerile ilegale”. De asemenea, „realizarea de investiții majore la rețeaua de canalizare, în toate satele componente ale comunei Leleasca”, este obligatorie, tot așa cum „modernizarea sistemului de iluminat public prin montarea de lămpi nepoluante și cu un consum redus de energie” este extrem de necesară!

– Mai departe, domnule Marin Nicula?!
– Vă spuneam de educație. Ce înseamnă asta? În primul rând, asigurarea condițiilor necesare pentru elevii și dascălii care își desfășoară activitatea aici, în instituții curate, modernizate, reabilitate și echipate așa cum trebuie să fie toate unitățile școlare din România, țară membră a Uniunii Europene. Tot aici aș include și „acordarea de burse sociale elevilor care provin din familii cu venituri mici, dar și acordarea burselor de merit elevilor care au rezultate deosebite la învățătură”. Tinerii sunt viitorul acestei țări, iar datoria noastră este aceea de a le pune la dispoziție tot ceea ce au nevoie, ori de câte ori este nevoie! În altă ordine de idei, pentru că tot suntem la acest capitol, un alt proiect al primarului Marin Nicula ține de „amenajarea și întreținerea bazelor sportive din localitate”. Sportul înseamnă sănătate, iar copiii noștri trebuie să crească frumos, armonios și sănătos. Nu în ultimul rând, îmi mai doresc și țin foarte mult să punem la punct și proiectul privind „încurajarea și sprijinirea tinerilor din localitate pentru accesarea fondurilor europene”. Sunt mulți aceia ce își doresc să facă acest pas, dar neavând un punct de plecare, nefiind corect informați și îndrumați, ezită să facă lucrul acesta.
– Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă majoritatea comunelor din România este aceea a gunoiului menajer. Ce poate face primarul Marin Nicula pentru rezolvarea acestei situații?
– Într-adevăr, gunoiul menajer, și nu numai, reprezintă o problemă serioasă a satului românesc din ziua de astăzi. Tocmai de aceea, proiectul propus de noi, privind „colectarea selectivă a deșeurilor menajere și asigurarea refolosirii ecologice ale acestora”, am convingerea că poate rezolva această situație despre care și dumneavoastră ați amintit. Prin asta, pe lângă faptul că oferim o altă imagine comunei noastre, reușim să protejăm și mediul înconjurător, din păcate, din ce în ce mai afectat de poluările masive din ultima vreme. Și tot în acest sens, un alt proiect pe care îl vom pune în practică, după data de 27 septembrie 2020 încolo, face referire la „gospodărirea și înfrumusețarea comunei prin curățarea drumurilor și a spațiilor verzi de mărăcini și gunoaie”. În plus, aș vrea să nu uităm nici de respectul cuvenit înaintașilor noștri, de cei ce astăzi nu mai sunt, fapt pentru care, „împrejmuirea, iluminarea și extinderea cimitirelor de pe raza comunei Leleasca” este un alt obiectiv propus și asumat de mine și de echipa mea.
– Mai aveți și alte proiecte menite să schimbe în bine aspectul comunei și viața oamenilor din Leleasca?
– Mă repet: sunt multe de făcut! Și, da, mai am proiecte. Spre exemplu, siguranța cetățenilor prin „montarea unui sistem de monitorizare video pe întreaga zonă, pentru stoparea furturilor și a neregulilor” care au loc pe raza acestei comune. Desigur, „crearea locurilor de muncă, prin atragerea investitorilor în comuna noastră”, „îmbunătățirea activității în primărie, privind relațiile personalului cu cetățenii și sprijinirea acestora în rezolvarea tuturor problemelor apărute”, „introducerea de internet gratuit WI-FI prin programul WIFI4EU”, „introducerea prin fibră optică a cablului TV”, „reducerea taxelor și impozitelor locale”, și nu numai, se regăsesc și ele pe agenda obiectivelor propuse de noi, iar eu, Marin Nicula, le spun oamenilor din localitatea noastră că prin seriozitate, cu voință, viziune și bineînțeles determinare, toate acestea se pot realiza. Cineva, cândva, spunea că cel ce își dorește cu adevărat un lucru, cel care are ambiție și nu se dă bătut, poate face tot ceea ce și-a propus!

– Ce mesaj le transmiteți cetățenilor comunei Leleasca pentru care dumneavoastră, Marin Nicula, candidați la funcția de primar?
– Cetățenilor din Leleasca le spun că sunt un om sincer, muncitor, ambițios, și vreau să fac treabă pentru comuna în care m-am născut! Mai mult, având în vedere faptul că sunt fiu al satului, că nu mi-am părăsit locul natal și am trăit alături de concetățeni, sunt la curent cu toate evenimentele petrecute în ultimii 30 ani în comuna Leleasca. Știm cu toții că această localitate a avut parte de o administrație publică defectuoasă, iar cei care ne-au condus în ultima perioadă nu s-au implicat în rezolvarea problemelor de zi cu zi, fapt pentru care am rămas în urmă în privința dezvoltării economice și sociale. În ceea ce mă privește, lucrând în administrația publică, în funcția de consilier al primarului comunei Topana, aproximativ doi ani, am avut ocazia să cunosc și să înțeleg ce înseamnă să fii un bun primar, ce înseamnă o administrație eficientă îndreptată către cetățean. Așadar, având experiența necesară, am considerat că este timpul să nu rămân nepăsător și să pun umărul pentru binele locuitorilor și al comunei Leleasca!

VOTAȚI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI LELEASCA!

«Susțin MARIN NICULA, primar al comunei Leleasca!»
       GHEORGHE BARBU, unul dintre cei mai performanți primari ai județului Olt, edilul comunei Topana, un om care-l cunoaște foarte bine pe MARIN NICULA, viitorul primar social-democrat al comunei Leleasca, face o caracterizare deosebită viitorului său coleg din comuna vecină…

«Pe Marin Nicula îl cunosc de foarte mulți ani. Este un om cinstit, corect, capabil, tenace, și știe să ducă la îndeplinire proiectele pe care și le propune. Nu odată, în perioada colaborării dintre noi, acesta a arătat calități de lider, de om implicat, dedicat proiectelor comunității.
O parte din realizările noastre, ale echipei din Primăria Topana, se datorează și colegului nostru, Marin Nicula. Au fost și situații când eu, ca primar, eram pe cale să abandonez proiectele noastre, însă, Marin Nicula m-a convins să mergem mai departe.

Ca viitor primar al comunei Leleasca, îi asigur pe locuitorii acestor locuri că vor avea un primar adevărat, cum Leleasca merită pe deplin! Proiectele sale sunt realiste și se bazează pe rațiunea unui om gospodar. Îi îndemn pe locutorii comunei Leleasca să voteze cu încredere Marin Nicula, primar! O investiție corectă pentru viitor. Cea mai bună pentru Leleasca de mâine!»

VOTAȚI MARIN NICULA PRIMAR!

Fiind membru al PSD de peste 16 ani, vă reamintesc o parte din realizările guvernării noastre din ultimii ani
– Creșterea pensiilor, aducându-le la același nivel cu rata inflației .
– Reîntregirea salariilor tuturor bugetarilor.
– Reintroducerea ajutoarelor pentru însoțitorii persoanelor cu handicap.
– Redeschiderea spitalelor închise de guvernarea PDL.
– Deblocarea posturilor din sănătate.
– Reducerea TVA la pâine și produse alimentare de bază.

VOTAȚI CANDIDAȚII PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT !

La comanda Partidului Social Democrat Olt
Executat de SC REX MEDIA PRESS SRL
CMF 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.