Acasă Actualitate Covid la Olt. Caz confirmat la DGASPC!

Covid la Olt. Caz confirmat la DGASPC!

242
foto: dgaspc-olt.ro

Potrivit ultimului comunicat de presă emis de responsabilul pe comunicare al DGASPC Olt, în cursul zilei de luni, 14 septembrie 2020, rezultatul testului pentru un beneficiar internat cu simptomatologie la Spitalul Județean de Urgență Slatina a fost pozitiv la COVID 19.

În acest sens a fost informată Direcția de Sănătate Publică Olt, care a trimis o echipă pentru testarea beneficiarilor și personalului. Totodată, au fost dispuse noi măsuri în contextul acestei situații: prelungirea programului de lucru al personalului prezent la serviciu până la primirea rezultatelor; izolarea beneficiarilor cu simptomatologie în spațiile stabilite pentru această destinație; servirea mesei în camere, pentru beneficiari; încetarea activităților în spațiile comune; respectarea măsurilor stabilite pentru această situație în Planul de măsuri pentru combaterea și prevenirea coronavirusului, aprobat la nivelul fiecărui serviciu social din cadrul DGASPC Olt.
În acest sens, conform aceluiași comunicat de presă, vor fi aplicate toate măsurile dispuse de către DSP Olt, în speranța că virusul care a speriat întreaga omenire se va opri doar la un singur caz confirmat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.