Acasă Actualitate Inspectoratul de Jandarmi Olt oferă garanții pentru siguranța elevilor din județ!

Inspectoratul de Jandarmi Olt oferă garanții pentru siguranța elevilor din județ!

62
     Odată cu începerea noului an şcolar, unul dintre obiectivele prioritare ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt îl constituie asigurarea ordinii publice şi creşterea gradului de siguranţă în zona instituţiilor de învăţământ.
Deşi deschiderea noului an şcolar a început fără festivităţi, jandarmii olteni dau asigurări că vor fi prezenţi la datorie pentru a se asigura că totul se desfăşoară în condiţii optime de siguranţă. Astfel, pe parcursul întregului an, jandarmii vor participa la menţinerea ordinii şi liniştii publice în zona instituţiilor de învăţământ aflate în competenţă, în sistem integrat, acţionând în cadrul patrulelor mixte şi al echipajelor constituite.
În vederea creşterii gradului de siguranţă al elevilor aceștia vor fi în permanenţă în apropierea şcolilor, iar în itinerariile de patrulare ale echipajelor de jandarmi vor fi incluse traseele pe care aceştia se deplasează la şi de la şcoală.
Deasemenea, vor continua și acţiunile preventiv-educative desfăşurate de către jandarmi în instituţiile de învăţământ, în scopul cunoaşterii de către elevi a prevederilor legale pe anumite domenii de interes, modul de acţiune în cazul în care sunt martorii producerii unor fapte antisociale, precum şi consecinţele săvârşirii unor astfel de fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.