Acasă Actualitate Trei ani de investiţie în sănătate. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

Trei ani de investiţie în sănătate. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

144

Acum trei ani, tânărul Cătălin Rotea lua în primire fotoliul de manager al celei mai mari instituţii sanitare din judeţul Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Fiecare an a însemnat o serie de investiţii în sănătate. De la modernizări de secţii la înfinţări de secţii. De la aparatură la cel mai mare proiect de reabilitare a faţadei corpului central al spitalului.
– Noua Secție de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, aflată pe strada Trandafirilor, în spațiul fostei Creșe Nr. 1.
– Laborator mobil de testare COVID-19.
– Cinci noi ventilatoare mecanice.
– În Blocul Medical a fost pus în funcţiune noul aparat de radiologie. Al cincilea pe care spitalul îl deţine.
– Aparatură modernă, la Secţia de Neonatologie: un ventilator mecanic, o lampă dublă de fototerapie şi un pătuţ ergonomic.

„Astăzi se împlinesc trei ani de când am preluat funcția de manager al Spitalului Județean Slatina. Această perioadă a însemnat investiții în aparatură, modernizare de secții, dar mai presus de toate, investiții în resursă umană, o comunitate de profesioniști, cadre medicale dedicate acestei vocații – de a salva vieți. Alături de colegii din SJU, am reușit să creăm o legătură de familie, în care fiecare să simtă că aparține unei comunități, că este în siguranță și își poate desfășura meseria cu încredere.”, spune managerul Cătălin Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.