Acasă Actualitate La Deveselu. Corectitudine

La Deveselu. Corectitudine

184
         Poate au existat îndoieli sau zvonuri privind un alt mod necreştin de a face administraţie la Deveselu. O situaţie financiară dubioase, care, în urma unui control al Curţii de Conturi a României, Camera de Conturi Olt, s-a dovedit a fi una conformă cu prevederile legale în domeniul administraţiei publice.
Astfel, se face că la Deveselu, comună condusă de Ion Aliman, lucrurile stau bine, iar toate documentele sunt realizate  în cel mai legal mod şi, totodată, banul public este cheltuit transparent.
Instituţia de control, care a verificat corectitudinea situațiilor financiare, a concluzionat că la Deveselu se face doar adminsitraţie în serviciul cetăţeanului. De asemenea, unitatea teritorial-adminsitrativă Deveselu a primit şi un Certificat de Conformitate, pentru corectitudine. Pentru corectitudinea angajaţilor primăriei şi a primarului Ion Aliman.
Articolul precedent„Sper ca, după tot ceea ce am făcut în toti acești ani pentru cetățenii și administrațiile județului Olt , electoratul să-mi ofere încrederea sa!”
Articolul următor3 NOIEMBRIE 2020 – IMPACT MONDIAL?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here