Acasă Actualitate Drumul expres. Tronsonul Slatina-Coloneşti, tot Umbrărescu

Drumul expres. Tronsonul Slatina-Coloneşti, tot Umbrărescu

205

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins contestațiile firmelor chinezilor și turcilor (China Railway și Mapa Insaat) pentru tronsonul 3.
Astfel, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că
fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția Tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești (31,75 km), cu preţul de 670,72 milioane de lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică. Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 10 ani. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3, între localitățile Slatina – Colonesti, cu o lungime de 31,75 km.
ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L., coordonate de firma patronată de Dorinel Umbrărescu.

Articolul precedentNu e miracol. Un nou pod peste Olt!
Articolul următorBuletinul de COVID-19…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here