Acasă Actualitate Beneficiile uleiului de canabis

Beneficiile uleiului de canabis

91

Uleiul de canabis este un produs liber şi sănătos. Acesta este folosit şi în scopuri medicinale, iar beneficiile sale sunt evidente. În străinătate, administrarea uleiului de canabis la pacienții cu epilepsie refractară este un fapt. În aceste cazuri, furnizarea sa este gratuită pentru cei care sunt înregistrați în Registrul Național al Pacienților în Tratamentul Canabisului.

În acest context, dezinformarea abundă și multe mituri au înflorit în jurul a ceea ce este uleiul de canabis, beneficiile sale și posibilele contraindicații.

Uleiul de canabis este obținut din tulpini mari de canabis. Deși uleiul de canabis poate conține, de asemenea, niveluri ridicate de CBD, în cazul în care depășește pragul legal de 0,3% THC sau este derivat din tulpini de canabis destinate utilizării recreative.

Uleiul de canabis este ilegal în multe țări, inclusiv în majoritatea țărilor europene. Prezența THC face din uleiul de canabis o substanță ilicită în ochii legii, iar producția și deținerea sunt infracțiuni.

În ciuda a ceea ce spune legea, știința oferă o imagine foarte diferită. Este clar că uleiul de canabis este psihotrop, dar THC oferă unele proprietăți cu adevărat medicinale. Acesta este motivul pentru care unele regiuni, inclusiv multe state din Statele Unite, legalizează și decriminalizează THC. Unii utilizatori preferă uleiul de canabis pentru a-și trata simptomele tocmai datorită efectului psihotrop. Poate oferi un remediu foarte puternic pentru starea de spirit scăzută, insomnie și stres pentru unele persoane.

THC exercită, de asemenea, efecte anti-greață și vă poate stârni pofta de mâncare, fiind extrem de util pentru persoanele care se confruntă cu efectele secundare ale medicamentelor, cum ar fi chimioterapia. Canabinoidul poate reduce durerea într-o oarecare măsură, dar destul de interesant, funcționează mai eficient atunci când este administrat alături de CBD.

În funcție de locul în care locuiți, uleiul de canabis poate fi dificil de găsit. Mulți consumatori își fac propria versiune acasă folosind metode de extracție pe bază de alcool sau ulei. Aceste formule pot fi bogate în THC și CBD, sau doar ridicate în THC. De asemenea, pot reține unele dintre terpenele (compuşi organici care oferă aroma şi gustul unei game variate de organisme, inclusiv plante, legume şi fructe) și alte molecule, deși nu sunt la fel de eficient ca metodele comerciale, cum ar fi extracția CO2.

Scopul folosirii acestui ulei trebuie văzut într-o cheie pozitivă. Uleiul de canabis este, de asemenea, considerat a avea multe utilizări medicale variind de la tratamentul epilepsiei și schizofreniei la anxietate și depresie. O revizuire științifică a 25 de studii a constatat că acest ulei nu a avut efecte secundare semnificative, indiferent de doza sau metoda de administrare. Date fiind cele prezentate, cumpără ulei de canabis medicinal, iar rezultatele sunt evidente şi de necontestat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.