Acasă Actualitate Marius Oprescu, despre Cătălin Rotea: „Va fi unul dintre cei mai buni...

Marius Oprescu, despre Cătălin Rotea: „Va fi unul dintre cei mai buni primari pe care îi va avea Balşul”

195

Cătălin Rotea, candidatul PSD pentru Primăria Balş spune că anul 2020 rămâne un an al provocărilor, un an în care prioritățile s-au schimbat, iar oamenii au nevoie, mai mult ca oricând, de o echipă serioasă și implicată pentru Primăria Balș.

„Ca de fiecare dată, campania noastră se va baza pe proiecte și idei, vom dezbate problemele stringente ale orașului, dar, cel mai important, împreună, vom veni cu soluții și proiecte de dezvoltare. Ne bazăm pe fiecare dintre dumneavoastră, știm că Balșul are nevoie de o viziune nouă și, tocmai de aceea, suntem convinși că Schimbarea suntem Noi!”, spune Rotea.

De asemenea, Cătălin Rotea se bucură de susţinerea totală a candidatului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Marius Oprescu:
„Acum patru ani, Cătălin Rotea a intrat într-o luptă care nu era a lui. L-am convins atunci să candideze la Balş, cu două luni înainte de locale, şi spre surprinderea tuturor a reuşit să câştige bătălia pentru Consiliul Judeţean, pentru Consiliul Local, şi din cauză că unii dintre coechipierii noştri n-au crezut în victoria lui, a pierdut la o sută şi ceva de voturi bătălia pentru primărie. La patru ani distanţă, lucrurile stau cu totul altfel. Cătălin vine după o experienţă bună în administraţia publică şi a dovedit-o prin mandatul pe care l-a avut de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, când a reuşit să aducă 206 proiecte în judeţul Olt, pe PNDL 2, şi cred că prin mandatul de la Spitalul Judeţean şi-a arătat adevărata valoare, pentru că cred că a fost unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, până în momentul de faţă. Eu vreau să îi spun lui Cătălin că sunt convins că va fi unul dintre cei mai buni primari pe care îi va avea Balşul. Vă rog să-l felicitaţi cu toţii pentru că, o dată cu depunerea candidaturii, Cătălin Rotea este deja primar. Ştiţi că nu sunt un om arogant, dar sunt ancorat bine în realitate. Cătălin, de astăzi de când şi-a depus dosarul, va fi primar la Balş. Cătălin, felicitări! Să faci treabă bună pentru bălşeni, pentru că bălşenii merită mai mult decât un primar arogant, incompetent, care n-a urmărit, în această perioadă, decât propriul interes”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.